La Rivierette - bed and breakfast, France

16 Rue de la Rivierette
Willeman dicht bij Hesdin - Frankrijk

email:jaraab@wanadoo.fr

Bed & Breakfast te Hesdin, Frankrijk/Chambre d'hôte

English

French

Dutch

 

 

Engelse eigenaars ontvangen u in hun omgebouwde boerderij in het charmante dorp Willeman, in de streek van de Zeven Valleien in Noord-Frankrijk.

We zijn gelegen op slechts 70 minuten van de kanaalhavens en de kanaaltunnel, op een korte rijafstand van het mooie marktstadje Hesdin, met haar keienstraatjes en straatcafés. Het is een perfecte plaats voor een weekendje weg, een minivakantie of een overnachting op weg naar Parijs of het Zuiden.

Heerlijke avondmalen uit de familiekeuken, bereid met lokale producten, groenten uit onze tuin en wijn inbegrepen. We beschikken over twee tweepersoonskamers, waarvan eentje met een eigen ingang en terras, en één kamer met twee eenpersoonsbedden, met een zithoek waarvoor een slaapbank en een kinderbedje kunnen worden voorzien.

We hebben twee vriendelijke honden, en goed opgevoede huisdieren zijn welkom.

De mooie landelijke omgeving is ideaal om te wandelen of fietsen, en zijn verschillende sportmogelijkheden dichtbij, zoals vissen en paardrijden.

Bezoek onze site om onze kamers te bekijken, een voorbeeldmenu te zien of een vraag te stellen. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

Wifi

 

website ontworpen door Sunnyside Web Design Ltd
Bed & Breakfast in Frankrijk - huisdieren welkom: Bed & Breakfast in Frankrijk - Engelse uitbaters / eigenaars